Το αγαπημένο brunch on board, που αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλούς yacht lovers, food enthusiasts και πιστούς φίλους του, είναι έτοιμο να επιστρέψει από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, συστήνοντας ένα ανανεωμένο μενού με νέες προτάσεις και τα πιο φρέσκα υλικά.

Ξεκινώντας από το πρωί, στις 11:00, και μέχρι νωρίς το απόγευμα, στο σκάφος Summer Camp υποδεχόμαστε τους καλεσμένους σε μια ξεχωριστή εμπειρία, όπου η κλασική έννοια του brunch λαμβάνει μια νέα, lifestyle διάσταση.

Book your seat for brunch

Οι επιλογές, που αποτελούν σημείο αναφοράς ενός Κυριακάτικου brunch, συνδυάζονται με το μοναδικό LYP experience και υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ένα welcome drink, τα μοναδικά smoothies και ολόφρεσκά pancakes που θα σας περιμένουν ανά δύο Κυριακές και η θέα στην θάλασσα, αποτελούν το πιο ειδυλλιακό σκηνικό για να βιώσετε ένα ταξίδι γεύσεων και να μυηθείτε στην απόλυτη brunch εμπειρία. Το ανανεωμένο μας μενού είναι διαθέσιμο για να το δείτε εδώ.

BRUNCH @ SUMMER CAMP

Κάθε δυο Κυριακές από τις 11:30 (με δυνατότητα τελευταίας προσέλευσης στις 13:45)

Κόστος: 60€/άτομο (privacy on board, πλούσιος ανοιχτός μπουφές 6 γλυκές και αλμυρές προτάσεις & bar με smoothies, coffee, tea)

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τηλέφωνα: +30 213 04 78 299 | +30 694 3213 658,  book@luxuryyachtparties.gr

 

Let’s Social!

Luxury Υacht Parties